Ndangdutan néng Sekatén

Djan wis jarang balik ke Djogja yo koyo ngene …. biasane ne’ pas balik yo pas mongso sekaten-an dimule. (Hayo pesti sing di delok Ndangdutan-ne).

Lha wong sing nyanyi semlohay kabeh . Sometime nek wis malem2 jam 12-an sing nyanyi mung nganggo CD wae …. wis Djan tambah … . Btw …. nek karo sing neng negero Chino ki … mantap-an ndi yo …?

Iklan

Tentang lonlide

Just Simple Me ...
Pos ini dipublikasikan di Djan - Ono-ono Bae !. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s