Diamput … semprul !

Djan ga’ nyangka aku …. iso ketemuan karo konco2 S.M.A; SD & SMP and kampung … neng Njakarta & pas poso mane’ …. (emang jakarta wis di ganti Njakarta po?).

Lha ‘ki lho critane :

Nék konco S.M.A : wah ngedabus-é poll bangetz … jaré duwe proyek milyar-an (duit kabeh po yo .. po duit monopoli). Lha ta’ kon nabung kanggo anake wae a wewe … alias dang hadong hepeng ?? SEMPRUL ! Ki lho photone …

♦♦ Sing pindoné : lha iki juga podo wae … kok pas reunian HPne do muni kabeh …. Jareku : “emang HPmu ono piro si ?” Koncoku : “ono 10 iji”. Jareku : “On kabeh?” Koncoku : “lha iyo lha, mosok koyo HP-ne sampeyan HP mung siji … kadang njaluk dikirim pulsa mane'” Jareku : “DIE-IAM-PUT (maksudku diamput) cah iki, lha kanggo opo wae tho ?” Koncoku : “1. ne’ sing Simpatik kanggo bojo sing pertamax (lha emang bojomu piro si’) 2. ne’ sing nmr 0809 8888 kuwi kanggo siap2 sopo ngerti di telp pak Presiden kon dadi Menteri  3. ne’ XxL kanggo konco SD; SMP; SMA and kuliah 4-10. Sssst ne’ HP no 4 sampe 10 kanggo bojo2 ku liané (aku arep rabi mane’ kok)

♥♥♥ Sing telu  : sing konco kampung … wah lha kok nyritake sohib qt2 waktu kecil, jenenge Txlx … dosqi wis passaway alias modar … jarene si’ loro … (hala’ wong ndisik tukang ngombeng kok). “Lha dosqi khan duwe anak ? saiki bojoné karo anaké nang di ?” jare-ku. Koncoku : “Anaké si’ do melu mbah-e … ne’ bojone aku kapan kae ketemu nang SARKEM”Jare-ku : “dadi Lontxx mangsudmu?” Koncoku : “Yoi, Om …. lha wong bar dinggo rame2”.

Si istri temenku yg passaway SMS ke aku : “Lha enak je” Nè sampeyan oleh kok melu gratis … ndaftar sik yo … Dasar SEMPRUL !!!!!!

Wis ah … mending nyetel lagu wae … po di donlod neng kene yo kisah seorang pramoeza (ambé karaokean karo doi .. yo ?)

Iklan

Tentang lonlide

Just Simple Me ...
Pos ini dipublikasikan di Djan - And So The Story Goes ..., Djan - Ono-ono Bae !. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s